Mag ik mij even voorstellen?

Renée Geers is logopedist sinds juli 2007. Zij behaalde haar diploma Logopedie aan de Hogeschool Utrecht. Sinds januari 2011 is zij werkzaam in Nieuwegein als all-round logopedist. Hiervoor is zij werkzaam geweest als allround logopedist in een logopediepraktijk in Raamsdonksveer. Vanaf februari 2018 heeft zij de praktijk van Jackey Kappelhof in De Meern en Nieuwegein overgenomen.

Renée heeft verschillende cursussen gevolgd om haar expertise te vergroten. Haar affiniteit ligt bij het begeleiden en behandelen van baby’s / kinderen met eet- en drinkproblemen en het begeleiden van ouders hierbij (preverbale logopedie) en het behandelen van (zeer jonge) kinderen met spraak-taalproblematiek (niet- tot nauwelijks sprekende kinderen, PROMPT, Hodson&Paden) en het begeleiden van hun ouders. Daarnaast heeft zij ook affiniteit met het behandelen van kinderen / volwassenen met afwijkende mondgewoonten (OMFT) en het behandelen van zowel kinderen als volwassenen met hyperventilatieklachten (adem- en ontspanningstherapie) en stemproblemen (manuele facilitatie van de larynx).

Als (preverbaal) logopedist werkt zij nauw samen met de collega’s uit het WKZ, Diakonessenhuis en het St. Antonius Ziekenhuis en haar collega Desiree Derksen in Vianen.

In Nieuwegein werkt Renée samen in haar praktijk met Amanda Roos, Hermine v/d Barselaar en Lynn van Splunter.

Renée is werkzaam op dinsdag (Nieuwegein, basisschool De Schouw), woensdag (De Meern) en vrijdag (Zorgplein-Zuid).

Wilt u met ons aan de slag?

Maak een afspraak